Ladda ner boken Sportsvenska för invandrare gratis

Här kan du läsa mer om boken ”Sportsvenska för invandrare” samt ladda ner den gratis via Svenska Innebandyförbundet.

Den här sidan Sportsvenska.se startades som sagt av Svenska Spel tillsammans med bland annat svenska ishockeyförbundet och svenska fotbollsförbundet. Nu drivs den här sidan inte längre av de utan i privat regi men målet med de tidigare ägarna av den här domänen var precis som vårt att hjälpa invandrare lära sig svenska inom sportens värld.

Svenskas Spel tog då fram en bok tillsammans med fem av Sveriges största idrotters riskförbund samt Lernia och ABF. Den boken släpptes 2016 och gick att beställa gratis och innehöll illustrationer och svenska orden för att hjälpa invandrare lära sig svenska sporutryck.

Sedan dess har projektet lagts ner, den här domänen lades ner och jag tror inte att det går att beställa boken längre.

Däremot kan man fortfarande ladda ner den gratis fortfarande och ta del av den digitalt eller skriva ut själv om man har tillgång till skrivare.

Boken ligger nämligen fortfarande uppe på Svenska Innebandyförbundets hemsida och du kan ladda ner den genom länken här nedanför.

OBS! Vi erbjuder inte boken här på den här sidan längre då vi som äger sidan nu inte har några rättigheter till boken som de tidigare ägarna skapade. Därför länkar vi endast till ett av de förbunden som var med och tog fram boken som erbjuder den gratis på sin hemsida.